sâmbătă, 24 iulie 2010

Presopunctura Puncte - Dureri de Cap, Abdominale e.t.c

În În continuare , am să le cereţi câteva , bine-cunoscut puncte de presopunctura înainte de tine în viaţa de zi cu zi în sine se pot aplica şi veţi vedea cât de eficient este pot fi tratate.
Vă rog A lua legatura cu orice intrebari, sau vorbesc cu terapeuti noastre ne- o intalnire.
Prima Dureri de cap :
boli comune, cum ar : Toată lumea ştie , toată lumea suferă mai mult sau mai mai puţin frecvent în ele. masaj foarte intuitiv , multe dureri de cap Hartuit temple ei şi masat astfel încât chiar şi o mai mare 350 puncte , cunoscute de medicina chineză!
Împotriva Dureri de cap şi toate alte plângeri în cap nu Masaj de acupunctelor între degetul mare şi cel arătător . El este , de asemenea, ca un punct general de durere, în plus faţă de toate alte dureri poate fi masat. Ia punctul între degetul mare şi Index degetul si frecati -l pe ambele feţe cu circa 1-2 Proces-verbal . Presiunea ar trebui să fie relativ puternic , dar fără ca Te simti o durere . Repetaţi masaj pentru fiecare 15 minute, atâta timp cât până când vă simţiţi nici o durere.
Foarte relaxant pentru durerile de cap asociate cu ochii obosiţi , acţionează pentru masaj puncte de acupunctura dintre sprancene . Trebuie să apăsaţi-l puternic timp de câteva minute cu un deget .
În special masaj partenerul este potrivit pentru acest exerciţiu. Perie -l Partenerul dumneavoastră sau el însuşi de mai multe ori cu o uşoară presiune , Sprâncenele , nasul , plecare spre tample.
Dacă dvs. dureri de cap cauzate de tensiunea gât, poate Masaj puncte de acupunctura între muşchii gâtului două minuni . Actul În acelaşi timp apăsaţi puternic timp de 1-2 minute şi Puncte in depresiunea dintre muşchii gâtului .
Două Dureri abdominale, de stomac, colon probleme

Plângerile împotriva zona gastro-intestinale , poti sa te duci la două Punctele vor ajuta :
Acest Punct , va trebui să bâjbâi doar : aproximativ patru lăţimi degetul de mai jos la nivelul rotulei , dintr- un deget la o parte, sau doar de mai jos proiecţia a genunchiului un deget lăţime laterală - În funcţie de cum faci mai uşor .
Masaj acest punct are un efect calmant asupra simptome gastro-intestinale , greaţă, Vărsături, diaree, ca şi în constipaţie. este un punct în general, stimularea punctului foarte în epuizare si oboseala.
O două importante " burta " - punctul de acupunctura este o chinta Linia de mai jos mamelonul la nivelul ombilicului . La Elibereaza dureri de stomac şi balonare un masaj blând cu o încălzită Lingură sau două mâini plângeri .
Treia probleme circulatorii că scăderea tensiunii arteriale
Masaj acest punct direct sub nas cu ( posibil scurt) unghia face potrivi rapid din nou. Toate Circulaţie este stimulat şi revigorat .
4a Anxietate, agitaţie nervos
Dacă Ei simt anxietate sau dureri în piept sau senzaţie de constricţie au zona de sân, masaj punct de pe cele mai bune In interiorul antebratului. Este situat la aproximativ trei lăţimi degetul de mai jos Încheietura mâinii , între tendoanelor flexoare ale degetelor .
Tu ar trebui să fie de aproximativ 1-2 minute , cu un hard - masaj Stimularea presiune. Dacă este necesar , repetaţi acest minute la fiecare 15. Un sentiment de presiune , de asemenea, ar trebui să fie resimţite în adâncimi .
Cincea Iritabilitate şi epuizarea
Dacă Te simti iritabil sau epuizate, acest lucru este acupunctura Punctul de alegere. El este într-o depresiune palpabil între oasele metatarsiene de mare-n picioare şi al doilea . Presă Este timp de 1-2 minute , care relaxeaza si face relaxat.
6a Oboseală
La Oboseala masaj " de primăvară barbotare " , aceasta înseamnă că Punctul între cele două tampoane faţă de metri. Ar trebui să masaj dreapta în jurul - lasa chiar mai bine : un masaj ! Alternativ, puteţi , de asemenea, masaj cu apă fierbinte în efectua încălzit marmura .
7a Tulburări de somn
Dacă Masaj de primăvară " barbotare " stânga în jurul acţionează asupra meridianul de rinichi calmant şi promovează somn.
O foarte relaxant masaj pentru a dormi mai bine este , de asemenea, Frământare de lobul urechii . Acest masaj este eficace împotriva anxietate şi hipertensiunea arterială .

Dany1315
Dany1315